Croitoria Remade

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

SC REDESENAT SRL | CIF 37698795 | J16/1454/2017 | este proprietarul AtelierRemade.ro
AtelierRemade.ro raspunde de calitatea executiei manoperelor de croitorie (ajustari, modificari si reparatii). NU raspunde de masurarea produselor.
Dimensiunile transmise in sectiunea "TRIMITE COMANDA" prin formularul de produs, pentru ajustari si modificari raman in sarcina clientului, de aceea va sfatuim sa va masurati cu atentie sau sa apelati la un specialist in domeniu.
AtelierRemade.ro va executa in tocmai ce se cere in formularul de comanda.
La returnarea produsului vom pune in colet impreuna cu produsul o parte din ce am taiat.
Exemplu: daca am scurtat un pantalon sau mancile unei haine, ce s-a taiat de la pantalonul, respectiv
maneca dreapta, vor ajunge la destinatar, iar restul cracului sau al manecii stangi vor ramane la noi timp de 30 de zile.
Ulterioarele reclamatii pot fi efectuate in maxim 30 de zile de la ridicarea coletului in scris la adresa de Email: office@atelierremade.ro.
Designul si solutiile tehnice aferente operatiunilor de reparatie raman 100% in sarcina AtelierRemade.ro, si NU acceptam ulterioare reclamatii.
In aceasta sectiune de servicii clientul trebuie doar sa indice zona deteriorata a produsului si ce doreste a fi reparat.
In cazul pierderii produsului pe durata transportului va rugam sa asigurati transportul la valoarea reala
a produsului, asigurarea este acceptata de toate firmele de curierat existente pe piata.
Pentru mai multe informatii puteti consulta site-urile firmelor de curierat. In cazul deteriorarii involuntare, incendiului, inundatiilor si a oricaror evenimente nedorite ce pot aparea in perioada sederii produsului / produselor dumneavoastra la AtelierRemade.ro, societatea noastra este asigurata pentru orice fel de incident si vom despagubi orice valoare a produselor dumneavoastra.
In procesul de despagubire, dumneavoastra trebuie sa faceti dovada valorilor cu bonul fiscal sau factura de achizitie a produsului / produselor.